Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Det saknas smink i ditt ansikte

Ögonskuggor fastnar inte på dig,
mascara smälter fult ut, stjäl glans från dina ögon,
läppstift förstör dina ord när du talar.

Jag gissar att det är därför du så sällan sminkar dig,
kanske är det därför jag inte kan låta bli att älska dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-20 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann