Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta - obeskrivlig...


Familjens upplösning.



Livet tog plötsligt slut. Långdragen smärta. Sanslös dramatik
med att förlora en dotter och en son samt en dotter utan far…
Det vänder tydligen aldrig. Präster som lyssnar, men kan de
hantera allt detta elände. Kaplaner i all ära. Be och åter be…
”Råttvägen” var öppen för alla som stod i skuld – vi som inte
kastade första stenen bär bördan…
Sjuk på alla plan – söndag och hjälplös.
Utan tröst!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-20 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Präster som inte är fyllda med den Helige Ande är värdelösa som själasörjare.
Allt står och faller med
a) om man är en ny skapelse i Kristus Jesus
b) om man är fylld med Guds Ande.


2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje