Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

 

 

regnet

det milda regnet

dripp dropp

ljudet av

nedfallande

vattendroppar

sjunger i min själ

väcker törsten

inom

marken suger i sig

girigt

av himlakorn

regnbågsskimrande

bryts av solens strålar

en regnbåge växer

livets färger

spindelnätet glittrar mellan träden

ängarna och skogen

får sig en välbehövlig dusch

luften frisk och klar

andas

frihet och längtan

vinden drar mot horisonten

till ett annat land

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-20 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP