Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstid

 

 

 

nu åter ljuset

vandrande från vinterns tid

solglasögon på




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-20 15:35



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
tummen UPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP