Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagskalas

för en gångs skull
en natt som inte värker
röd spets och vin
och leenden som
kanske säger mer

jag är nitton år igen
och hud mot hud
betyder ingenting
men ändrar allt

för mig




Fri vers av Hon, Hanna
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-20 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna