Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ära

 

 

se

där står han

mäktig och stolt

väl medveten

om sin storlek

omfångsrik

erfaren och luttrad

i alla väder

vänder inte kappan efter vinden

uthållig och tålmodig

uthärdar det mesta

ådrig av åren

en krona så vacker

helheten storslagen

där han står

i ekhagens skog

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-20 17:42



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Ekar ekar med varandra!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP