Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik

 

 

att få älska och bli älskad

är livets största gåva

vårda den väl och ömt

det största och vackraste

att förenas i kärlekens tecken

känna hettan och lusten

vulvan svullen och våt

kukens hårda styvhet

smeka mjuka bröst

tungors vilda lek

en 69:a där emellan

för att avslutas med

bli uppfylld av "Helige Ande"




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-20 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen erotisk laddad text...
2017-05-17

  S-E Forslin/same
Avancerad underbarhet: Himlen på jorden!!!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP