Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hela dikten är en ordlek på engelska och en direkt översättning till svenskan. (det är därför den är så ogästvänlig)


Mars

testosteronjävel
vad är din ursäkt för välviljan
vad är ordet du tänker på
när du ser dina egna fötter rusa förbi
avfarten vid mina värdshus?

feghet är min existens
och du är min ursäkt
för smärtan
för att jag vet att han är där

encyklopedisk macho gusto
jag vet att du är där
jag är klarvaken och jag kan se dig
så sluta gömma dig under min matta
macho gusto

vakna, vakna ditt får
vakna och sluta couchsurfa




Fri vers (Fri form) av fanskap
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-20 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap