Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man "göra slut" med poesin? Orden kan iaf tryta ibland. Skrivartorka. Jag har genomgått denna fas ett par gånger, men en hittar alltid tillbaka. Vilken tur!


Jag gör slut med A-Ö

 

Jag orkar inte skriva ett ord till
Min fördämning brister ut i - tomhet
Känner mig tömd, och finner inga stavelser

Finns inget alfabet på pärlband inom mig,
redo att träs av en och en,
för att sammansättas till rader
med en touch av mig

Det är slut. Det är över
Jag gör slut med A-Ö

Lägger mig i ensamhetens vrå,
och kristalliseras ut i rymden
Puts väck

Poesi - iseoP

Kan inte skriva fler rader till dig
Jag har sinat

Endast ekot av A-Ö studsar tillbaka
Kaos och obegripligt lösdrivande
Osammanhängande i flykten

Har inget mer att säga dig
Försökte - men det blev en komplex röra

Lämnar dig

oePsi - isPoe - esPio

PoEsI

 

//Kan man "göra slut" med poesin? Orden kan iaf tryta ibland. Skrivartorka. Jag har genomgått denna fas ett par gånger, men en hittar alltid tillbaka. Vilken tur!//

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/ 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 00:18



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Kanske inte göra slut...men förstår känslan...
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale