Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och knulla mig då

slinker genom huden

om någpn berör mig
skriker jag

äckel

men snälla
rör istället

kom och ta mig då

kan du inte
så ynklig

dör lite inombords när jag
inser

att det bara var min
tanke




Fri vers av trixas
Läst 994 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-20 22:59



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En tanke är en tanke och låt den så förbli!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas