Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre än alla andra

 

 

Han var längre än alla andra 

på den tiden.

 

Hans utseende skiljde sig

från andra.

 

Han vandrade runt bland folket

och talade om Guds rike

som alla en gång ska inträda.

 

När Han red in i Jerusalem inför påsken 

kom han ridande på en åsna

inte på en häst höjd över folket.

 

Han kom på en åsna

på ögonhöjd med folket.

 

Där är Han ännu

på ögonhöjd med folket,

med de som tror på Honom.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-20 23:29



Bookmark and Share


  louisegirl
Fint skrivet
2016-03-22

  StinaJ VIP
Han reste sig över mängden, lång som han var men när han talade till folket var han deras like. Fint, bra
2016-03-21

  Niliboy
Fint om Jesus allas vår Herre å tron på honom!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP