Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gillar ljudet när du knäcker mig

känner mig så hungrig
tomt i magen nu

en sån resa som gjorts
och gick vi lite för långt?

var trött i benen efteråt men det var
tillfredsställande att bli buren
av dig

på det skönaste sättet
helt på egen hand

vattnas lite i munnen när
du kväver mig

men det klingar rätt fint ändå
du och jag

ibland bränner det lite för hårt
när du stirrar

men jag gillar ljudet
när du knäcker mig




Fri vers av trixas
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-21 05:10



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Sorgligt Bra !
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas