Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse

 

 

 

strimmiga moln seglar förbi

solens strålar glöder

njut av solen

men inte för mycket

bara lite lagom

farligt sola för litet

sa de på radion igår

man kan bli sjuk

så mycket som är farligt

man blir snurrig  av all information

varje dag nya upptäckter

världen är en farlig plats

vi måsta vara på vakt hela tiden

så inget ont drabbar oss

jag tror jag solar en stund till

ingen har dött av för lite sol

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 09:31



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Sol å vår är kanske inte så hälsosamt. Bättre då med vårsol
2016-03-21

  S-E Forslin/same
Sol å vår är nog inte lika nyttigt som vårsol :-)
2016-03-21

  Solstrale VIP
Ja betraktandes av alla faror som finns, snurrar till det,,, tror att sol ändå ska nå hela kroppen, gå dit du kan, solariet var bra till det, hudens gömställen fick en kick, men nudistbaf gillar inte alla. Ljumskar, arm och knäveck, undersidan på arm, hand och fotsulor där tar vi in som mest, omvandlar d- vitaminet som bäst. Men vem vill ligga så... Ha ha, kolla vad din text nu ställt till! Det är ett bra betyg!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP