Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken

 

 

 

alla vackra ord

du viskade i mitt öra

var inget annat annat än lögner

som du klätt med smicker 

lindade i bomull

jag sög åt mig

som en svamp

var så lycklig

svävade på moln

jag fick blommor och presenter

kände mig så betydelsefull

så kom chocken

den dagen allt krossades

jag var inte den enda

du träffade en en annan

beviset fanns där

du bara nekade sa: jag vet inte

när jag frågade verför

jag åt p-piller

så varför behövde du kondom?

jag gick sönder inuti

kroppen vred sig i smärtor

gråten ville aldrig ta slut

vet inte hur jag kom igen den dagen

efter den dagen var allt annorlunda

jag var inte längre densamma

i mig bor sorgen fortfarande

att bli bedragen

sviken av den man litat på

inget kunde vara värre

åren har gått

men jag känner ännu sorg

kämpar för att åter tro på kärleken

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 10:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Har man blivit sviken så finns rädslan kvar att det skall bli så igen.
2016-03-21

  S-E Forslin/same

inte bland brustet

inte bland allt brustet skall människan leta
det är i saknaden hon finner sitt Jag
gråtande mot kalhyggets ensamma
frötall

c Same
2016-03-21

  Synonym
så mycket igenkänning.
så vackra ord.
<3 <3
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP