Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Hos varje människa upptäcker vi något nytt med oss själva
det är skönheten och förbannelsen i att älska
alla demoner kommer ut för att leka
och om du inte vill förlora slaget
måste du gå i krig mot dina egna
inga lager hud kan täcka dina bebodda delar
när fingrarna på uppdrag tillhör
den du älskar




Fri vers av linpe
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-21 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linpe
linpe