Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärer

Jag föredrar dem galna.
De känsliga, drömmarna, och jägarna.
Jag stannar hos dem som är trasiga
hos dem som tänker med hjärtat.
Hos dem som vägrar kyla
och vibrerar av värme.
Hos dem som blöder melodier
gråter till poesi
och målar leenden.




Fri vers av linpe
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-24 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linpe
linpe