Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna

Det finns inget som värker starkare
än att sörja någon som lever
än att sakna någon från ett kapitel
du inte har tillgång till
Än att drömma om någon som finns vid liv
Kroppen du gjorde till din
delar lakan med främlingar som inte vet någonting
som inte känner till den tragedin som tog den dit
som inte vet att din själ
hör hemma med min.




Bunden vers av linpe
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-24 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linpe
linpe