Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa män

 

Alla dessa män

som omger henne

Onda och goda

omkring hennes gloria

 

Där är de krävande

elaka själarna

alltid så missunsamma

och förmenande

i sitt kvinnohat

lägger de beslag på

hennes dominerande

vänstra sida

 

Den svaga högra

där kärleken bor

orkar endast bära upp

ett fåtal själar

 

Det väger inte jämt

det tynger ner

i avgrunden

när hon ser åt vänster

 

ändå,

 

Glädjen som gör

henne vacker

lyser igenom

från det svaga

 

Dessa män

som hon älskade

och vårdar i sitt minne

dessa män

så genomträngande

i sin uppoffrande

kärlek till henne

 

De var några få

hon kan räkna dem

på handens fingrar

och de gör henne lycklig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-22 00:26



Bookmark and Share


    boban
fint skrivet
2016-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Så det FINNS alltså män som kan göra något positivt?
Själv hatar jag inte kvinnor. Bara feminismen.
2016-03-22

  mike irow
väven i väv tråden i tråd
vänster med. höger
men hon är glad ändå...
så ingen större skada sked...tror jag!
hon är ju lycklig ...och älska kan.
vacker diktat!!!
2016-03-22

  M M Mannheim VIP
Ja och alla dessa kvinnor och tillsammans en mänsklighet!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP