Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villospår

 

Det var bara henne

du inte kunde se

 

hon förstod ingenting

när hon öppet visade

hela sitt inre som det var

 

naket och med en skam 

som hon ville sona

 

Alla dessa år

de var ingenting

hon försökte

 

att väva något nytt

men det är alltid offrets fel

 

din filosofi var det

som gjorde att hon gav upp

 

Hon befann sig återigen

bland män

 

sådana som spelar

på en ung kvinnas kropp 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-22 09:26



Bookmark and Share


  mike irow
ärlig stark----
jag vet varför
andas in, andas ut
inga hur eller varför,
eller vadan blev det så...
livets labyrint vävade så
en liknelse som inte infann
sig. mig snävaste synfält i mig

2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP