Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid muren

 

En garde

stå i position

som en soldat

skydda sig med

en ointaglig mur

av trygghet

där inne

skvalpar  det till

man hör

den lilla rösten

upplevelserna

obekräftelsen

en inre röst

långt därinne

finns ett  jag

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-22 09:41



Bookmark and Share


  mike irow
världen kan ha tett sig
som en galen värld,
jag tar den bara
för vanligt bruk....ibland
du ...vet
2016-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog mänskligt att försöka skydda sitt inte...bra skrivet...
2016-03-22

  Mats Edin VIP
Fint djup
2016-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det yttre och det inre!
Får en känsla av att diktarjaget vill ut.
Så tänker jag.
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP