Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är våren

 

 

nu är ljuva våren här

det är lätt att bli kär

det finns så många män

man vill bara ge sig hän

förälskelsen blommar så

kan någon förstå

vad är det som händer?

det bara tänder

som smittad av en kärleksbacill

inget annat man vill

än kyssas och kramas

 

 

det är kärlekens tid

det är svärmeriernas tid

så ta för dig

våren är så kort




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-22 11:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vårkänslor ja...härligt...
2016-03-22

  Solstrale VIP
Jag lyssnar till din uppmaning, tar för mig av regn, snöblask och ruskigt kylslagna vindbyar,,, tar cykeln till centrum och handlar påskmat, så det är gjort, sen ska vårens kalas hållas, barnbarn fyller tre i dag! Vacker hyllning till våren du gav!
2016-03-22

  S-E Forslin/same
Underbar tid! Ha det jätteskööööööööönt!!!
2016-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Våren, ja, en underbar årstid!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP