Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gökotta!

göken allt längre bort
sommaren är kort
gökotta!

Göka på en blomsteräng
Göka i en himmelssäng
Göka för det nya livet
aktivt eller undergivet

april maj juni
växandets melodi
juli augusti september
sen hugger mörkrets tänder

innan är bäst
drömmars fest
efter är det ide
tills knopparnas vide





Bunden vers av claes fredelius
Läst 291 gånger
Publicerad 2016-03-22 14:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Förälskelsen verkar långt borta för en som skådar fågel, i bössan annars finns det nog smått hagel, en kan ju undra vad som drivs i fantasin, utom just tankar o känslor där flöda likt vin...
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius