Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssällskap

Saknad följer liv;
människa ej utbytbar
när själ funnit själ




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-22 16:32



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så sant!Fint formulerat!
2016-04-09

  Gunnel Eriksson VIP
Nej, en människa är
aldrig utbytbar. Bra reflektion.
2016-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
Stort djup i texten.
2016-03-22

  ULJO
Berörs och förstår tonen
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP