Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fundering


FEL VÄRDERING


FEL VÄRDERING
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""


DET MÅSTE VARA NÅGOT FEL

NÄR DET ÄR FINARE ATT VARA EN GAMMAL MÖBEL

ÄN EN GAMMAL MÄNNISKA


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""




Fri vers av rondell
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-22 19:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det är fel.. :)
2016-05-03

  DominiQueen
Bra observation, en fullträff, tragiskt nog, jag önskar jag kunde säga:
- Nej, Du har fel...
Men tyvärr tycker Du nog själv - Du har rätt....
Namaste
DominiQue
2016-04-04

  Staffan Nilsson
Både roligt och träffande!
Vi lär oss att värdesätta gamla ting och ringakta gamla människor.
Pengar styr och vi vänjer oss, vänjer oss vid att det ska vara så.

2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell