Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även bilförsäljare är trevliga när de ljuger


svart på vitt

Ondskan kan vara trevlig.
Väldigt trevlig.

Godheten kan bli arg.
Väldigt arg.

Sanningen kan vara obehaglig.
Väldigt obehaglig.

Lögnen kan vara fridfull.
Väldigt fridfull.


Och du kan vara säker.
Väldigt säker,
på att: Utseende, Tonläge, Vitsig retorik
och allmän coolhetsfaktor spelar mindre
roll i avgörandet om vad som är
rätt
sant
och
sunt
i det du kommer att möta på din livsväg




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 416 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-22 19:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
2016-07-10

  Minkki VIP
inga kommentarer? definitivt läs- och tänkvärt! Men taggat som Fri vers/Fri form, hm.
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular