Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sixteen clumsy and shy

jag råkade låsa dörren
det var inte meningen

kom in, snälla, kom in
sparka in dörren
jag är för blyg för att släppa dig in




Fri vers av fanskap
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-03-22 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap