Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom själ

om jag litar på vinden
må den ta mig hem?
om jag håller mina ögon öppna
med all kraft som finns kvar i min kropp
medan den gräver sig djupare in i mina ögon
kommer jag någonstans?

jag säger ingenting.
jag vågar inte.




Fri vers av fanskap
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-22 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fanskap
fanskap