Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom över mig

 

 

Skölj över mig 

med minnen av dig

låt drömmar och fantasier om dig

vara en del av min dag.

 

I tankarna är du min

och längtan efter dig

blir som en saga där.




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-22 23:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mjuk och fin, längtansfull text...
2016-03-25

  överlevaren VIP
Längtansfull önskan, härligt ordat!
2016-03-23

  StinaJ VIP
Så fint skrivet om längtan och minnen. Väldigt vackert
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP