Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha någon karl

 

Jag vill inte

Jag vill inte ha

Jag vill inte ha någon karl

Jag vill verkligen INTE

Jag vill kunna gå in 

på stadens kebabhak

och äta en smarrig kebabpizza

utan att någon man känner

"dyker upp"

 

En man med problem

 

En man som vill ha

en mamma och vän

 

En man på jakt

från sin ensamhet

 

En man som söker känslor 

och vill kramas

och lukta på mitt hår

 

En stort barn

som behöver

 

Han bokar upp sig

inbjuder till bio

Jag säger ett svagt ja

och delar en kontaktuppgift

 

När jag cyklar hemåt

raderar jag honom 

ur mitt liv

 

Jag vill verkligen INTE 

ha någon karl

 

 

Och sen kom du...

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-23 00:31



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
Det gav en saning
Säg aldrig för då sitter du där
Med så få ord och få fram den styrkan
De helt skönt att läsa
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
"Och sen kom du..."
Fullständigt överraskande och underbart avslut på din fina text!
2016-03-23

  mike irow
det är helt underbar avslutning!!!!
man väntade,,,,väntade o nu
jag är nöjd ,,,helt nöjd
det säger mig allt
och allt utöver det,,,Grattis!!!!
och sen kom du!
du är underbar med. det du
jag ser det vidgade...så vacker
i min värld!!!
2016-03-23

  Valter Örn VIP
Ja det är verkligen ett fundamentalt val man gör när man släpper släpper en annan människa inpå sig. Det måste vara som nyckeln i hänglåset. Ibland bara klaffar det. Det kallas själarnas sympati.
2016-03-23

  Alysse VIP
Så ärligt och rakt berättat med tvist på slutet.
Kan känna igen mig :-)
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP