Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara nöjd

 

Alla ord som sitter fast

långt därinne

Alla drömmar som du hade

drömmar som inte blir av

 

Tiden

den där tickande klockan

som bara har gått och gått

och du har inte märkt av det

 

Men nu då,

vad händer nu ?

när det snart är försent

när snart all tid är förbi

 

Kommer du att ha lärt dig

någonting ?

av allt det som var 

kommer du att ha lärt ?

 

Förmodligen inte

och du måste

 

Du måste lära dig

att det som blev blev

att du levde ditt liv

som det var tänkt att levas

som det var meningen

att det skulle levas

 

Om du ser tillbaka

så var det så mycket

som blev av

Om du ser tillbaka

så var det så

och det blev faktiskt

riktigt bra

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 09:58



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Lika riktigt bra som dessa verser förtälja!
2016-03-23

  mike irow
fjärran över livsens vatten,
sammanstöter...
...sköna är orden,
dem man hör
här nere
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP