Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig.

Aldrig
så ensam
som med dig
vid min sida.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-23 15:17



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
oj. känns igen det där.
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP