Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5+1

 

 

 

låt mig bli din i natt

i dina drömmar

förför mig

som bara du kan

smek min heta kropp

kyss mig hett och eldigt

smek och krama mina bröst

nafsa mina brösvårtor

så skönt det känns

låt mig få smeka din kropp

känna din mandom

så hård och styv

vill suga den

medan du slickar min kussimurra

det kittlar så härligt

sedan vill jag känna dig i mig

så ljuvligt när du tränger in i mig

så våt, så kåt

fortare fortare knullar du

berusande känslor

vill inte släppa taget

så kom då, kom

spruta

din sperma

i min mun

syrligt smakar din säd

 

säg, visst var det en härlig dröm?

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-23 19:14



Bookmark and Share


  Eric R Strom
Ibland blir drömmar verklighet.
Het het het
2016-03-24

  S-E Forslin/same
Tack för underbart besök i Himlen på jorden :-)
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP