Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas du får brinna

Jag ligger här ensam, kall
Du tog den sista värmen ifrån mig när du gick
Jag var trasig
Du förstörde mig ännu mer
Med flit
Jag hoppas du får brinna
Du håller dig i alla fall varm då




Bunden vers av Vissen
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-23 19:31



Bookmark and Share


    ThyraThyra
helt fantastisk!
2016-03-23

  Nils-Robert
Det gör ont i mig. Fin text.
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Vissen