Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tala tystnadens språk genom mig


Tala tystnad

TALA TYSTNADENS SPRÅK
<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>>>>>>>

En människas inre kan tala

ett stilla tystnadens språk

att finnas till - att vara

dela kärlek ur sitt förråd


Tala tystnadens språk genom mig


< >


Ord kan såra och döda

ord kan ge värme och liv

tålamod mildhet och kärlek

för min nästa få ge min tid

< >

Tala tystnadens språk genom mig

Tala tystnadens språk genom mig


< >




Fri vers av rondell
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-23 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djupa sanningar skriver du här...vi är här för att lära
tålamod, mildhet och kärlek
tystnadens språk

Mycket vackert och klokt vännen
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell