Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökarens ljus

 

 

i drömmens öga

letar rösten bland orden

ett fladdrande ljus




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-23 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint! Verkligen bra!
2016-03-31

  Scarlett Miryam VIP
Fladdrande, men du brukar fånga det...
2016-03-25

  i af apa
precis
vad jag känner
just nu...! tack!
2016-03-24

    ej medlem längre
när man
till slut vaknar, Ur+
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo