Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Google


För dig ...

 

 

 

 

 

 

 

natten susar snabbt förbi
 tanken söker ro i sitt eget skinn
 hoppet ler i hemlighet
 tillit är min gåva till dig
 in i evighet




Fri vers av Rise Little One
Läst 296 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-24 11:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert, kärleksfullt...
2016-03-25

  Blomma-Stjärna VIP
stor visdom lyser ur din sköna kärlekspoesi
2016-03-24

  mike irow
dikt skaldat så...
att jag älskar den!

2016-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra ord om gåvan, att ge av sig själv.
2016-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, vackert!
2016-03-24

    Max Poisé
Texten skulle kunna vävas in i tapet för att tittas på varje dag!
Excellent!
2016-03-24

    ej medlem längre
Hoppet är en vacker gåva att få...
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One