Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart, strax eller helst närsomhelst


Våren sprider ut sig
ymnigt och rätt
välplacerat.

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-24 12:36



Bookmark and Share


    Max Poisé
Indeed!
Bra fångat!
2016-03-24

  mike irow
mogen poetisk välplacerat,vackert
tanke i ord
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP