Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre meter långt

 

Bland de multnade löven

satt hon

väntade på tillväxten

 

Tre meter långt

varken mer

eller mindre

 

Hennes hår

där sitter styrkan

där sitter kraften

 

Hon ska låta det

växa igen

göra det livfullt

 

Och det kommer att

glänsa som silke

i månskenet

 

Det kommer att

bli långt igen

bli starkt igen

 

Och hon kommer att gå

med det långa håret

svävande efter sig

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-24 13:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såg en dam på TV som hade ett hår som var 6,5 meter långt...jobbigt att bära på...
2016-03-25

  Valter Örn VIP
Fint skriftat men sätter myror i huvudet på mig i frågan om vad det är som är tre meter långt .
2016-03-25

  mike irow
bildskapande
undrande
vacker
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP