Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väljer själv!

 

 

 

den som väljer hatet framför kärleken

måste vara vilseledd

att  leva på hat gagnar ingen

hat stör och förstör

ändå tycks hat breda ut sig

kärleken får kämpa i motvind

det är bara att hoppas kärleken

blir den som är starkare

länge leve kärleken!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-24 13:44



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Jag skriver under på ditt upprop - länge leve kärleken!
2016-03-31

    ej medlem längre
Det finns ingen mening i att tala om hat eller kärlek utan att tala om vad dessa relationer består av och hur de är riktade.
2016-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi får fortsätta att hoppas...
2016-03-25

  S-E Forslin/same
Hatet fryser oss till is, kärleken till inomvarma. :-)
2016-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Hatet mot människor väljer jag bort- Det är en styggelse. Och strider mot Guds Ord.
Men hatet mot antisemitism, diskriminering, förtryck och orättvisor kommer jag ALDRIG att välja bort.
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP