Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofjärde mars (din röst varje dag?)

ska jag gråta 

varje dag 

som jag inte får höra 

din röst? 

 

om jag hörde din röst 

varje dag skulle jag 

bara bli trött och 

irriterad?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-03-24 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP