Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa

du skulle ladda batterier med de som gav dig nått
jag borträknad
sen komma tillbaka till mig som är minus
vara fullbevandrad
med ström

men jag vill inte va nån djävla pol
ett undantag på slätter
jag vill bara att du är kvar här
som jord

som berget fast i spända luftrum
och nätter som rinner nerför axlar
vill jag att du håller mig

där ljuset når
när åskan slår

jag vill inte alls att du går



































Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-03 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP