Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANGO FÖR TVÅ

 

Dina händer dansar tango

längs min kropp

motsols, medsols

 

stannar frestande upp

stryker sensuellt

över silkesklädda ben

 

vrider mig mot dig

lockar dina händer vidare

i passionerad tango

 

sidennegligén glider ner

blottar bröstens kullar

som söker dina händer

 

när du håller mig tätt intill

flämtar kärleksord

i örats vita snäcka

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-29 16:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
För att bli ett sådant kärleksess
krävs väl nästan GPS..
2016-03-30

  Gisela Nordell
skönt eggande rader om närhet och erotik i nattens tango
2016-03-30

  Rise Little One
Sensuell dans!
2016-03-29

  Fem hjärtan VIP
Härlig passionerad tango, underbart!
2016-03-29

  M.Eta
Känslotaggad tango!
2016-03-29

  ULJO
En tango i kärlekens tecken
2016-03-29

    ej medlem längre
Tango = Passionens dans!
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text om tango för två!
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP