Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt smycke

 

Du trädde mig upp på silvertråd

varsamt som den vackraste pärlan

 

Du bar mig runt din hals

som ett gnistrande smycke

 

Som om jag vore

en sagolik diamant

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-26 19:46



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Dikten uttrycker en vacker känsla av dyrkan.....
2016-03-27

  nicol neli
älskar kärleks dikter!!!
2016-03-27

  mike irow
finaste dikten på länge jag läst
den säger inte blott en del
den säger mycket mer
än
en hel del...stjärnor!!!!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP