Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tar ej mitt liv. Vilka mer skonar jag?


___©__ EN KLIMATMEDVETEN QUINNA

 

Fördelarna överväger
med öppenhet och ärlighet.
Det enda Sanna klimat
för att Kärlek kan leva,
gro, växa och överleva.


Jag är sann pga
S J Ä L V B E V A R E L S E D R I F T

Det är synd att dräpa.

______________________________________________

© ORD & FOTO

DominiQue NVC Costa
Vår 27 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

///Jag tar ej mitt liv. Vilka mer skonar jag?///




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-27 18:18



Bookmark and Share


  DominiQueen
Alexander. Tack Man :-)
2016-03-27

  Alexander Gustafsson
bra sagt där... Quinna :)
2016-03-27

  DominiQueen
Tack Thunderbird och Knoparemoj, andas är att leva...

Ha det gott ni med.
DominiQue
2016-03-27

  Knoparemoj
Hej,

Ibland måste jag hämta andan bokstavligen. Mycket intelligent skrivet.

Ha det gott
Bosse
2016-03-27

    ej medlem längre
Bra text.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen