Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvantteori



det handlar om dagarna jag inte orkade överleva
om nätterna dimmiga av prometazin och zopiklon
tiden som slingrig slowmotion som vridningar i skinnet, röda märken
och naket kött
det finns inget som värker som tystnad
men jag skrek aldrig ut min intighet för ångesten är förlamande och jag var stum
tärd
trasig
det är så här man blir ett svart hål ett sprängt partikelfält, elektrisk

ett bortglömt silentium

för
det finns inget som värker som tystnad


min vän




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 911 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2016-03-27 21:57



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
det finns inget som värker som tystnad

- snyggt uttryckt.
2022-11-08

    Sefarge VIP
Med berörande skrivelse
Som känns sällsynt starkt
Inuti!
2021-12-28

  Roger VIP
Den här värker i mig.
fortfarande
2019-07-02

  Oknytt
Älskar rytmen i dikten!
2016-06-17

  lodjuret/seglare VIP
läst och fullt godkänd i rena paniken
2016-06-15

  Daniel_78 VIP
med titeln och avslutande raden blir det som en lektion i livet. både föreläsande och välmenande mitt emot vid köksbordet. du behärskar texter som detta och det blir som ett välsmakande ark att äta. även om innehållet i sig må vara annorlunda.
2016-04-01

  Inkarasilas
Skalad intill benet är din poesi, så hudlös att jag värker. Fint som fan
2016-03-29

    Melona
Fy, vad dikten får det att värka. Din närvaro i poesin är alltid total, aldrig påhittad utan filterlös och direkt.


2016-03-29

  Neal
Riktigt bra, känner ångesten. Hur den lämnar spår.
2016-03-28

    ej medlem längre
..ser att jag missade 'på att' mellan bra och sätta.. ;)
2016-03-27

    ej medlem längre
oh fan.. o jag som älskar.. levnad
i tystnad.. då jag hör så mycket då..

..men ja, du är bra sätta ord till bild..
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris