Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror du brinner i det annorlunda

Jag kan inte säga hur vacker du är
jag försöker men orden gör ingenting
inte heller åren som gått
inte heller bilder som landat mellan oss
när vi pratat
då vi faktiskt förstod varandra

inget alls av det oerhörda jag fått
kan mätas vid det annorlunda
att jag äntligen förstått
min kärlek till dina ansiktsmått
dina rundlar och gropar




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-21 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP