Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite mothugg

men skrik då
skrik

ligg ner
nu

ja kom hit
jag svär att jag slår hårdare

lite mothugg är bra
skönare så

rädd
jag är sällan rädd
nästan aldrig

det är ihåligheten
som är så
njutbar

stanna kvar så
får du
se

att ingen kan strypa mig hårdare
än jag




Fri vers av trixas
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-28 08:54



Bookmark and Share


  mike irow
bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-04-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här är ju helt suverän - en naken verklighet - fåordigt stram, nästan asketisk till sin utformning !
Genom att orden inte är så många så får varje ord ökad tyngd och auktoritet.
2016-03-28

  Solstrale VIP
Vilken våldsam tanke! Det drar fram sitt vetgiriga lusta, att utforska! Snygg text och flöde!
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas