Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRVEMOD - tanka

Ulliga vårmoln

vandrar på vemodshimmel

ny livskraft spirar

flyger fjärilslätt stilla

mot solens milda strålar

          




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-30 09:09



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fin!
2016-03-30

    ej medlem längre
"Ulliga vårmoln" vita och grå:)Fin tanka!
2016-03-30

    Dan Myrbeck
Poetiskt finstämt o vackert!
2016-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
Njuter av din fina text.
2016-03-30

    ej medlem längre
Orden är fyllda av livskraft.
2016-03-30

  ULJO
Oh så vackert
2016-03-30

  DominiQueen
Jättefint :-)
Tack
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP