Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljusängel


Frihet


FRIHET

på fönstergaller, vägg av sten

ej fängelser bero,

de ger, för den vars själ är ren,

blott enslig frid och ro,

0m fri är både kärleken

och själens vingeslag,

då endast änglarna, min vän,

är friare än jag











richard lovelace
ur To Althea, from Prison





Fri vers av rondell
Läst 584 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-28 23:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina ord...om frihet..
2016-05-23

    ej medlem längre
Härliga rader!!
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell