Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet






Hon såg med kärlekens ögon
såg det hon ville se


när allt tog slut
såg hon med andra ögon


skillnaden mellan sanning och lögn




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-03-29 10:59



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja ibland målar man visst vackrare än det i annat ljus är..på gott och ont..
Bra skrivet vännen !
2016-04-04

  Poesia VIP
Precis så. *applåder*
2016-04-04

  Henning Hson
Det blir ju ordspråkspoesi som är tänkvärt och väldigt bra!
2016-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär så länge man lever...
2016-04-01

    ADI Nehlin
klokord
2016-03-30

  Respons VIP
Erfarenheten påverkar synen. Bra!
2016-03-30

  Rise Little One
Det stämmer exakt så...livets läxa liksom...
2016-03-29

    ej medlem längre
Tänkvärd text som är nära verkligheten! Kanske lite kritik mot kärleken, när den styr över människors liv alltför mycket...
2016-03-29

    Dan Myrbeck
Ja, kärlekens ögon är
blinda ibland.
2016-03-29

  M.Eta
Kärleken är blind sägs det ju.Så sant!
2016-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra om kärlekens ambivalens. Ibland ser man inte det man borde se och tvärtom.
2016-03-29

    ej medlem längre
Det händer nog alltför ofta. Kärlekens ögon är förrädiska om inte föremålet för kärleken är sann och ren...
2016-03-29

  Gunnel Eriksson VIP
Det är svårt att se sanningen när
man är förälskad och lika svårt
när man blivit besviken. Vad är
sant?
2016-03-29

  walborg
Kanske båda känslorna, kärleken och besvikelsen, ser rätt. Människor är komplicerade.
2016-03-29

  Eva Helene VIP
Jaa, det kan vara lätt att blunda och inte vilja se.
Men sanningen kommer ifatt.
Bra här!
2016-03-29

  Ninananonia VIP
Berörande sanning.. mycket bra
2016-03-29

  Öknens Ros VIP
Så sant...
2016-03-29

  ULJO
Kärleken har två sidor och kan vara svår att tygla. Väl beskrivet med stort utrymme för fri tolkning.
2016-03-29

  överlevaren VIP
Ibland blir man kär i kärleken....
2016-03-29

  DominiQueen
BOKMÄRKS
skulle haft den inpräntad i hjärnan helst, för att skydda hjärtat. Jag VET ju detta, ändå behöver jag ständigt påminnas :-) TACK.
2016-03-29

  DominiQueen
Tack, så klockrent beskrivet. Vi som far iväg på illusioner.
2016-03-29

  Niliboy
Vem orkar se när det blir för mycket!?
2016-03-29

  mike irow
i början ja
sen allt
emellan
2016-03-29

    ej medlem längre
Kärleken kan göra oss enögda.
2016-03-29

  StinaJ VIP
Kärleken är blind sägs det.
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP